Decadence Cafe - note: dress code. Strona: 4

Dodano: 2007-07-12 11:21

Semjan, chłopie, myslelismy, zes gdzies zasnał z powodu niskiego poziomu kofeiny we krwi :D

Mi by sie przydało podwojne espresso :!: padam na morde, a raczej na klawiature :wink:

Jak tak dalej bede złopac kawe, to zbankrutuje :twisted: To wszystko wasza wina!

Chce byc trendy, sorry, jazzy :wink: i chleje ponad miare, bez opamietaniaXD

Dodano: 2007-07-12 11:28

Molesta - ,,Kawa'

Łona, woda się gotuje!
Już idę, już idę..

Nie prubuj pić kawy tak jak ja
bo co ci to da?
Nie dla ciebie ta kawaa! ha!

No, jeden niewinny nawyk,
codziennie pije niezliczone ilosci kawy (taa..)
Bo rzadko kiedy siegam do innych trunków,
kawa jest dla mnie lepsza od świetego mikołaja
z workiem pełnym podarunków
ona, prowadzi mnie w dobrym kierunku,
albowiem: jedyny sposób na zabicie stresu
to dwie łyżeczki rozpuszczalnej albo z expresu.
Absolutnie czarny napój nie wymagajacy frazesu
potrzebny! jak nogi krzesłu!
Czasem zdarzaja sie sytuacje cholerne;
mówie:
-Poprosze kawę
-no.. nie ma kawy - mówi kelner
wtedy:
JAK TO KURWA NIE MA KAWY? - mówie oczywiscie
kawiarnie bez kawy sa na mojej czarnej liście..

Ref.
Kawaa! moja wspaniała kawa!
(nikt zabierać jej nie ma mi prawa) x4

Pedros, Jacobs czy Nescafe
kawy mam zawsze pełną szafę
a nawet jeżeli
nie mam, to znam takich obywateli
którzy kawe moga mi udzielić.
Ludzie na mój widok chowają głowę
w piasek jak strusie!
Bo wiedzą, że wyciągne od nich forsę na kawusie,
bo ona musi pic tego ilości znaczne,
MARNOWANIE KAWY, jest dla mnie świętokradztwem!!

:twisted:

Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.

Dodano: 2007-07-12 12:23

Semjan napisał(a):

:arrow: Dottore
Pokelnerzyć lubię miłym Paniom i nie widzę w tym nic zdrożnego Kolego! :lol: Jako właściciel haha tematu muszę dbać o gości :]

Nie zapominaj moj Bracie, ze pomyslodawca tematu jestem JA :twisted: :wink:
A tak z innej beczki - jak tak dalej pojdzie to pomyśl Semjanie - moze powinnismy otworzyc tymczasowa knajpe w Bolkowie...
- Nałogowcom kawowym podawalibysmy kawke,
- nalogowcom herbacianym - herbate (dwoch fanow herbatki juz mamy),
- a my jako posiadacze wszelkich nalogow bysmy raczyli sie wszystkim :twisted: :twisted: :twisted:

Wchodzisz w ten interes drogi Bracie?

Dodano: 2007-07-12 13:07

:arrow:
Wchodzę w interes. Powiem Ci, że mogłoby być ciekawie:]...cokolwiek mam na myśli :wink:

P.S. pomysł może i Twój.... ale wykonanie moje, więc śmietanki spić nie dam :lol: No dobra....spij nieco :twisted:

Dodano: 2007-07-12 15:27

Hmm moi drodzy jest po 16.00, a ja przy czwartej kawie, niestety dopiero tą kawą delektuje sie w waszym towarzystwie....

Tak tu miło i przyjemnie, spokój, relaxxx, leci przyjemna muzyka w tle, kelnerzy mili dbają o gości (za co należą się im wielkie dzięki) :D kawa podawana jest na tacy w filiżance--no więc niczego nie potrzeba mi już dziś...

Ps. Pomysł czy Twój Dottore czy Twój Sejmanie czy to ważne ?
Ktoś pomyślał ktoś wykonał i wyszło na dobre !!!

Wieczorkiem będzie jeszcze jedna kawusia, czarna średnio-mocna z małym dodatkiem Rumu pirackiego...hmm, czy ktoś ma ochotę???

Dodano: 2007-07-12 15:57

HANAHHH napisał(a):

Ps. Pomysł czy Twój Dottore czy Twój Sejmanie czy to ważne ?
Ktoś pomyślał ktoś wykonał i wyszło na dobre !!!

Wieczorkiem będzie jeszcze jedna kawusia, czarna średnio-mocna z małym dodatkiem Rumu pirackiego...hmm, czy ktoś ma ochotę???

Wiesz Hanahhh, my z bratem Semjanem lubimy sie podroczyc czasem - suma sumarum jak widac po temacie nasza wspolpraca rozwija sie pomyslnie, a interes kwitnie

A co do propozycji to ja sie pisze, ale nawiedze Cie droga Hanahhh pozna noca dopiero, bo teraz czas powoli zbierac sie do wyjscia

Pozdrawiam wszystkich gosci w naszej zacnej kawiarence

Bracie Semjanie pilnuj interesu, a ja znikam

Dodano: 2007-07-12 15:57

Ważne gdyż musi stanąć na moim :wink: (to żart jakby co) :lol:
Kelnerzy tutaj to pełna profesjonalka :twisted: A jak kawka to tylko w filiżance 8)
Ja mam ochotę na rumo-kawę....hmmm...kawę z rumem...a tam! biorę wszystko :twisted: jak częstują :]

Bracie Fauście...interesu dopilnuję, zyski oszacuję 8)

Pozdrawiam serdecznie
semjan vel dżo-dżo :lol:

Dodano: 2007-07-12 16:50

nomay (Bicz)
nomay
Włocławek/Bergen/Praga/Kopenhaga

dr_Faustus napisał(a):

A tak z innej beczki - jak tak dalej pojdzie to pomyśl Semjanie - moze powinnismy otworzyc tymczasowa knajpe w Bolkowie...
- Nałogowcom kawowym podawalibysmy kawke,
- nalogowcom herbacianym - herbate (dwoch fanow herbatki juz mamy),

To będę wpadać na poranną herbatkę A o której będziecie otwierać?

No dobra...temat o kawie, więc na kawę też zajrzę...a rozumiem asortyment szeroki? :wink: Bo ja to bym z prądem prosiła 8)
A ciasteczko do kawusi będzie ? 8)

"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]

Dodano: 2007-07-12 16:58

Więc spotkanie kawowo-rumowe ustawione :wink:

Czas i godzina do uzgodnienia!

Tylko tak Dottore czmychnął, wiec trzeba czekać trzeba to późnych godzin...Może i jakieś kobietki się przyłączą do nas z Sejmanem?

Co ja tu tak sama będę pić kawusie zakrapianą, przyzwoitki potrzebuje, w końcu to nie byle jaka kawiarnia???

Dodano: 2007-07-12 17:51

:arrow: Nomay
Ciasteczka będą gratis, a prąd będzie 3rój fazowy hahaha :lol: dla specjalnych Klientów na specjalne zamówienie :wink:

aha...kiedy otwieramy :?: Przecież my raz otworzymy i nie sądzę byśmy zamknęli, usługi świadczymy całodobowo :lol: nawet podczas snu :wink: :twisted:

:arrow: HANAHHH

a po co Ci przyzwoitka? :wink: z obsługą sam na sam sie nie napijesz ? ...degustacja z porcelanki...zapach kawy się unosi...słychać jak filiżanka uderza o podstawek...i wzrok...wzrok mętnieje wypełnia się czernią...a kofeina krążyć zaczyna we krwi..słodki stan upojenia zaczął się, a pośród oddechów uśmiechnięte usta toczyć będą rozmowę :D

a Doktorek późno przychodzi więc sam sobie szkodzi ale i tak mu zazdroszczę bo jest na świetnych występach.

Pozdrawiam .

Dodano: 2007-07-12 18:53

Więc ok z taką obsługą odmówić trudno--więc pijemy, bez przyzwoitek :D, 50 g rumu już nalane do czarnej małej i aromat się unosi...

Sejman Ty powinieneś naprawdę w kawiarni pracować takiej zachęty na małą czarną dawno nie słyszałam :wink:

No a nasz Doktorek pewnie świetnie się bawi i zdrówko za niego wypijmy :D

Ps.Ależ podoba mi się ta kawiarnia ja tu zostaję aż mi serducho od kawy stanie....

ZAPRASZAMY RESZTĘ DARKPLANETOWICZOW NA DEGUSTACJE W MIŁYM TOWARZYSTWIE-trzeba ten interes rozkręcić :wink:

Dodano: 2007-07-12 21:01

Kawa wyśmienita moja Droga Hanahhh....ummm.....mniam.....mniam.

Chciałoby się..... by to czarne życie wypijane z filiżanki małymi łyczkami nigdy nie się nie skończyło....wsączać je w siebie i wsączać...o tak!

P.S. wirtualna knajpka też daje radość :wink: naczyń nie trzeba zmywać 8) :wink:

Dla odmiany płynu wsączam browarek... z puszki przez słomeczkę. Słomka jak przystało na słomki hahaha....koloru czarnego :twisted:

Dodano: 2007-07-13 02:13

HANAHHH napisał(a):
Więc ok z taką obsługą odmówić trudno--więc pijemy, bez przyzwoitek :D, 50 g rumu już nalane do czarnej małej i aromat się unosi...

Moja droga Hanahhh, ze sie tak wyraze --> DO TWYCH USLUG

HANAHHH napisał(a):
Sejman Ty powinieneś naprawdę w kawiarni pracować takiej zachęty na małą czarną dawno nie słyszałam :wink:

Przeciez pracuje fakt, ze poki co wirtualnie, ale na CP to dopiero pokazemy pazur i... c.d.n. :twisted:

HANAHHH napisał(a):
No a nasz Doktorek pewnie świetnie się bawi i zdrówko za niego wypijmy :D

Za Ciebie droga Hanahhh i za mojego brata, czcigodnego Semjana dzis razem z artystami wznieslismy toast

HANAHHH napisał(a):
Ps.Ależ podoba mi się ta kawiarnia ja tu zostaję aż mi serducho od kawy stanie....

Staramy sie jak mozemy, ale litosci, zgonow tutaj zadnych nie chcemy...przeciez by mi serce peklo

HANAHHH napisał(a):
ZAPRASZAMY RESZTĘ DARKPLANETOWICZOW NA DEGUSTACJE W MIŁYM TOWARZYSTWIE-trzeba ten interes rozkręcić :wink:

Nie ma to jak "bardzo piekna reklama"

ZAPRASZAMY W NASZE SKROMNE PROGI

P.S. A teraz odrobine prywaty
Drogi wspolniku, droga Hanahhh, obudzcie mnie jutro... bo czuje, ze sil mi powoli braknie... eeh ten lipiec... taki jakis wyjatkowo ciezki...

Pozdrawiam bywalcow i na jutro zapraszam...

CZYNNE OD: 6.00 (o ile Semjan wstanie, bo na mnie nie liczcie tak wczesnie )

Dodano: 2007-07-13 05:59

puk puk, zamkniete, ale porazka :cry: czy jest tu kto? Niech mi ktos zapazy mocna espresso, bo jest piatek, wstałam dzic o 4:50 i padam... :cry:
eeeeeeee tam, ide srobic sobie sama (foch) :wink:

Dodano: 2007-07-13 07:35 Zmieniono: 2007-07-13 08:14

kafka i 13tego piatek!!!
już kocham ten dzień

idzie weeeekeeend :lol:

I can't look it in the eyes Seconal, Spanish fly, absinthe, kerosene... Cherry flavored neck and collar I can smell the sorrow on your breath, The sweat, the victory... and sorrow The smell of fear, I got it

Dodano: 2007-07-13 07:38

Selene69 napisał(a):
puk puk, zamkniete, ale porazka :cry: czy jest tu kto? Niech mi ktos zapazy mocna espresso, bo jest piatek, wstałam dzic o 4:50 i padam... :cry:
eeeeeeee tam, ide srobic sobie sama (foch) :wink:

A jednak z wielkim bolem sie przyczolgalem do naszego przybytku...
Semjanie, gdzies jest? Ja tu ciezko po nocach sie ukulturalniam, by klientow nie odstraszac, nie wysypiam się, a Ciebie z rana nie ma? Oj Bratku, Bratku...

Droga Seleno - juz sie robi, wszystko wedle zyczenia, spocznij sobie i momencik poczekaj, a w tym czasie smaczne ciacho podaje. A do kawy pyszny paczek bez cukru bedzie. Polecam :lol:
Aha - dzis jesli o mnie chodzi to parze istne szatany, w przeciwnym razie wasz barman czyli ja juz by na oczy nie widzial, malo tego, nie mialby sil by odbic gwozdzia od baru

A pobajam troche pozniej, jak nieco dojde do siebie

Poki co i mimo wszystko - CIESZMY SIE - DZIS PIATEK - JUTRO WSTAWAC NIE TRZEBA, A DZIS MOZNA ZAMIAST DO 2.30 to do BIALEGO RANA BALOWAC!! :twisted:

Dodano: 2007-07-13 08:05

:D Jestem. :lol:

Cholera...nie mogę ostatnio coś dobyć na czas :cry:
Już się przebieram w fartuszek...i służę...służę....służę....Komu kawa? komu ciacho? 8)

Dodano: 2007-07-13 08:08

Dzień dobry :D

Melduję że już jestem i kawusie mam w dloni, a wczorajsza wieczorna kawa z dodatkiem czegoś co piraci podobno kosztowali, uśpiła mnie-zdradliwa była...

Doktorku- spóźniłam się z obudzeniem Ciebie zapewne - na pewno!!![/quote]

Dodano: 2007-07-13 08:11

Hanahhh...ciasteczko do kawy? .... gazetkę? :D Inne specjalne życzenia?...służymy.....

Dodano: 2007-07-13 08:12

witam drogich panow i Ciebie Hanahhhh w ten piekny piatek trzynastego :wink:
poprosze podwojne espresso i ten sławetny paczek bez cukru a la doktorek :wink:

Dodano: 2007-07-13 08:19

Selene69 napisał(a):
witam drogich panow i Ciebie Hanahhhh w ten piekny piatek trzynastego :wink:
poprosze podwojne espresso i ten sławetny paczek bez cukru a la doktorek :wink:

Witam :D już niosę Selene69...kawusie.....pączka doniesie Dottore :lol: < :?: nie wiem jak od robi je bez cukru :idea: >

Dodano: 2007-07-13 08:26

Nie wiesz wspolniku, bo to jest doktorska tajemnica... Poza tym Dottore jest kucharzem z zamilowania, tak wiec niebawem kolejne specjały sie pojawia Dottorowa kuchnia wloska...

Dla Selene paczus a'la Dottore z niespodzianka w srodku

A dla Hanahhh...buziak za obudzenie mnie... Moze nieswiadomie, ale udalo Ci sie... Tak wiec dziekuje

Dodano: 2007-07-13 08:27

Semjan napisał(a):
Hanahhh...ciasteczko do kawy? .... gazetkę? :D Inne specjalne życzenia?...służymy.....

Ależ Sejmanie Twa gościnność mnie rozbraja...więc tak -->ciasteczko małe nie za słodkie poproszę i gazetkę także tylko środowe wydanie "Polityki" jedyne co czytam...

A i jeszcze o coś poproszę mianowicie... o to byś sprawił żebym tą jedną kawusie wypiła z wami osobiście....

Kurcze piątek 13-tego :?

Witam Selene69, witam Sejmanie, witam Doktorka :D :D :D

Trójco ma o czym dziś podyskutujemy ?

Dodano: 2007-07-13 08:30

dr_Faustus napisał(a):
Dla Selene paczus a'la Dottore z niespodzianka w srodku

dziekuje bardzo, juz sie boje :twisted: :wink:

Dodano: 2007-07-13 08:41

dr_Faustus napisał(a):

Cytat:
A dla Hanahhh...buziak za obudzenie mnie... Moze nieswiadomie, ale udalo Ci sie... Tak wiec dziekuje

Cała przyjemność po mojej stronie :D... nieświadomie czyli jakoś magicznie to robie hmmm...- czyli znaczy to iż powolutku, odkrywam co rusz swoje nie znane dotąd zdolności ... Buziaczki

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło